Laat uw vloer regelmatig door ons onderhouden,
zodat deze altijd in optimale staat is.

PERIODIEK ONDERHOUD AAN UW NATUURSTEEN VLOER

Doordat een vloer gebruikt wordt, slijt de toplaag van het gesteente. Bij gebruik komen er door het inlopen van bijvoorbeeld zand kleine krasjes in de vloer. Afhankelijk van het type steen, afwerking van de vloer en gebruik zal de vloer langzaam maar zeker dof worden en niet meer zo ogen als toen de vloer geplaatst werd. Het is daarom aan te raden uw vloer regelmatig te laten polijsten of kristalliseren. Dit zorgt er voor dat de glans weer terugkomt.
multisteen-zuidscharwoude
multisteen-zuidscharwoude
multisteen-zuidscharwoude
multisteen-zuidscharwoude

ONDERHOUDSBEURTEN

Bij een marmeren vloer adviseren wij, afhankelijk van het gebruik, de vloer elk jaar te laten polijsten of kristalliseren. Dit noemen we een kleine onderhoudsbeurt. Om en nabij de 4 jaar is een grote onderhoudsbeurt aan te raden. Hierbij wordt de vloer licht geschuurd en daarna gepolijst of gekristlaliseerd. Dit zorgt er tevens voor de dat de voeg weer op het zelfde niveau komt als de tegels waardoor ze niet meer vuil / zwart worden.

De behandeling van verschillen de natuursteen vloeren kan erg verschillen. Omdat elke vloer anders gebruikt word is het handig u te laten informeren naar onderhoudsmogelijkheden voor uw vloer. Bij Multisteen adviseren wij u graag naar de mogelijkheden. Ook voor het periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

POLIJSTEN

Bij het polijsten verdichten we de toplaag zodat de vloer gaat glanzen.

Na het polijsten kan uw vloer geïmpregneerd of gekristalliseerd worden. Het impregneren zal ervoor zorgen dat de toplaag slijtvast en vochtafstotend is.
De structuur van uw vloer blijft hierbij goed zichtbaar. Informeer wel naar de juiste onderhoudsmogelijkheden.

KRISTALLISEREN

Bij het kristalliseren van uw vloer zo word de toplaag verdicht en word een glanslaag aangebracht. Dit gebeurd doordat het kalk / kalkdelen in de natuursteen word omgezet in kwartsdelen.

Na het kristalliseren van uw vloer is de toplaag verhard wat er voor zorgt dat de vloer beschermt is tegen het in trekken van vuil en vlekken.

Onze werkwijze

Gratis afspraak

Om in te schatten op welke wijze wij u de beste kwaliteit kunnen geven, komen wij graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende offerte

Wij maken voor u een vrijblijvende offerte, dus als u niet tevreden bent met het aanbod hoeft u niets te betalen.

Aan de slag

Wanneer het plan duidelijk is, beginnen wij aan de realisatie van de opdracht. Denk hierbij aan het leggen van een nieuwe natuurstenen vloer.

AANVRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Om een offerte aan te vragen, vult u het onderstaande formulier in.
Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een afspraak.
Dit is een gratis en vrijblijvende afspraak.

Multisteen

LOCATIES Wij komen bij u langs in heel Nederland. Multisteen werkt veel in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht, Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum en Beverwijk.

Contact:

Sociale media:

Copyright @2022 multisteen.nl All Rights Reserved