VERSCHILLENDE SOORTEN RENOVATIE EN RESTAURATIE

Heeft u een marmeren vloer die toe is aan vervanging of restauratie? Wij helpen u graag uw vloer weer als nieuw te maken.

Er zijn veel verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten om uw vloer weer helemaal te herstellen naar een gloednieuwe staat. Hieronder hebben wij enkele voorbeelden gegeven van dergelijke verrichtingen. Uiteraard zijn wij ook in te schakelen voor andere soorten van renovatie en restauratie.

ANTIGRAFFITI

Wij regelen zowel de verwijdering van als het beschermen tegen graffiti op uw natuursteen.

IMPREGNEREN

Wij kunnen uw marmeren stenen impregneren met speciale middelen voor verschillende doeleinden. Hierbij moet u denken aan waterbestendige, waterafstotende, schimmelwerenden, brandvertragende en graffitiwerende middelen.

KLEURCORRECTIE

Multisteen kan de kleur van uw natuursteen aanpassen. We kunnen de steen zo bewerken dat er een diepere glans, glimmend oppervlak of juist een matte uitstraling ontstaat.

VOEGHERSTEL

Wij herstellen afgebroken of versleten stukken marmer in hun originele staat en geven hun eigen kleur terug.

Neem contact op voor een renovatie- of restauratieproject

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Om een offerte aan te vragen, vult u het onderstaande formulier in. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een afspraak. Dit is een gratis en vrijblijvende afspraak.

NAAM:*
TELEFOONNUMMER:
E-MAILADRES:*
UW WOONPLAATS:*

GEWENSTE DIENST:

OPMERKINGEN / EXTRA INFORMATIE OVER DE AANVRAAG:

AANTAL M2: