Wij leggen uw nieuwe vloer met grote zorgen garanderen de beste kwaliteit.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN HET LEGGEN VAN NATUURSTENEN VLOEREN.

Voordat wij aan de slag gaan met uw nieuwe vloer, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Hierin nemen wij onder andere de volgende eigenschappen van de vloer mee: afmetingen, kleur, kwaliteit van de onderliggende vloer, eventuele inkorting van deuren en de eventuele aanwezigheid van vloerverwarming.
multisteen-zuidscharwoude

HET LEGGEN VAN UW VLOER

Is er een vlakke ondervloer en is de dikte van de te leggen tegels gelijk, dan worden de tegels op de vloer gelijmd met tegellijm. Tegels van ongelijke dikte, tegels op een vloer met vloerverwarming en tegels met een ruwe betonvloer als ondergrond, worden in een speciebed gelegd. Wij letten speciaal op de kleur van de specie en de tegellijm. Deze zullen overeenkomen met de later aan te brengen voegspecie. Als de vloer gelegd is, wordt deze na 24 uur gevoegd. Belangrijk is om de goede kleur te kiezen voor de minimaal 1,5 mm dikke voeg. Allereerst wordt de specie en lijmresten die in de voeg zitten verwijderd. Een goed gevulde voeg is belangrijk voor een marmerenvloer. Het mooiste voegresultaat behaald u als de vloer na het leggen geschuurd en gepolijst word. Zijn de gelegde tegels gepolijst geleverd, dan is de vloer na het voegen klaar.

SCHUREN

Voordat het schuren begint, worden eerst de wanden langs de marmeren vloer voorzien van beschermend bouwfolie ter hoogte van ongeveer 1 meter. Door middel van het schuren worden alle oneffenheden tussen de tegels onderling verwijderd. Het schuren gaat in 7 of soms zelfs meerdere stappen. Afhankelijk of de vloer mat, gezoet of geplolijst word opgeleverd. Bij de eerste stap worden de oneffenheden weggeschuurd met een diamanten schuurschijf. In elke schuurronde wordt een kleinere diamantschijf gebruikt waardoor de krassen uit de vorige ronde steeds minder zichtbaar worden. Dit herhaalt zich totdat oneffenheden zo klein dat deze alleen onder een microscoop te zien zijn. Moeilijk bereikbare hoeken worden geschuurd met handzame kleine schuurmachine.
multisteen-zuidscharwoude
multisteen-zuidscharwoude

POLIJSTEN (OPTIONEEL)

Na het schuren kan de vloer gepolijst worden. Het polijsten gebeurd met een polijstmachine en polijstpoeder. Door het polijsten wordt de vloer verdicht en ontstaat een glanzende toplaag.

Voor extra bescherming kan de vloer na het polijsten geimpregneerd worden. Dit voorkomt vlekken. Voor het behouden van de glans is het aan te raden de vloer jaarlijks te laten polijsten.

KRISTALLISEREN (OPTIONEEL)

Marmer is een een zachte natuursteen, die voor een groot deel uit kalk bestaat. Een vloer van marmer zal daarom slijten. Dat zien we doordat de glans verdwijnt, vooral op plaatsen waar veel gelopen wordt. Om de glans terug te krijgen kunnen we de vloer schuren en polijsten.
Kristalliseren is een behandeling, die er voor zorgt dat de glans langer behouden blijft. Deze behandeling zorgt ervoor dat het kalk in de marmeren vloer beter bestand is tegen slijtage en vervuiling.

Wij adviseren u, bij intensief gebruik van de vloer, de behandeling na circa 4 jaar laten te herhalen. Vergeleken bij het schuren is kristalliseren een schone behandeling van uw vloer.
Geef uw marmeren vloer een nieuw leven en vraag een deskundig advies aan voor uw vloer.n.

Onze werkwijze

Gratis afspraak

Om in te schatten op welke wijze wij u de beste kwaliteit kunnen geven, komen wij graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende offerte

Wij maken voor u een vrijblijvende offerte, dus als u niet tevreden bent met het aanbod hoeft u niets te betalen.

Aan de slag

Wanneer het plan duidelijk is, beginnen wij aan de realisatie van de opdracht. Denk hierbij aan het leggen van een nieuwe natuurstenen vloer.

AANVRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Om een offerte aan te vragen, vult u het onderstaande formulier in.
Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een afspraak.
Dit is een gratis en vrijblijvende afspraak.

Multisteen

LOCATIES Wij komen bij u langs in heel Nederland. Multisteen werkt veel in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht, Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum en Beverwijk.

Contact:

Sociale media:

Copyright @2022 multisteen.nl All Rights Reserved